1 2 3 4 593
By 0

ATHINË…

ATHINË, NJË DITË ME DIELL… Meditim Të diele 9 shkurt 2020, bëra një shëtitje nëpër rrugën “Athinas” dhe sheshin “Manastiraq” të kryeqytetit Helen. Rruga ishte e qetë, si çdo të…

By 0

16 shkurt 1966

EH Ç’MË KUJTOVE KALLAPODHIN OR VOC ! Rrëfenjë Shoqëruar me një foto me Kallapodhin në mes më 16 shkurt 1966 Po, po, Kallapodhin më kujtove sot, or Voc… Kallapodhin e…

By 0

HUMOR…

Humor Helen KRENARI GREKE !!! Një gazetë e vogël greke, nga ato gazeta që shpërndahen falas dhe kanë një numër të vogël lexuesish, në një nga numrat e saj,…

By 0

Si mund të shkarkoni dosjen tuaj në Google …

Me skandalin e fundit të Facebook mbi ndarjen e informacioneve, amerikanët po pyesin veten sesa informacion personal kanë mbledhur rreth tyre kompanitë teknologjike. Kompani si Facebook dhe Google janë mburrur…