Njerëz të mirë ju pyes:

0

NJË PYETJE PUBLIKE SHOQËRUAR ME NJË FOTOGRAFI


Ai i vihen minat një bukurie të tillë për hir të një HEC-i korruptiv?
Bota e qytetëruar e shndërron si ka shndërruar Niagarën dhe bukuri të tjera duke e bërë fatlum atë vend dhe ata banorë që e kanë në sy një bukuri si kjo.
E dini ku ndodhet kjo mrekulli e natyrës?
Ndodhet në Çidhën të Dibrës, një prej buronjave të maleve të saj.
Këtë “Niagarë” të vogël duan ta shkatërrojnë edhe pse ajo është shpallur me vendim qeverie “Monument i natyrës”.
Pse?
Për të ndërtuar një HEC.
Një HEC që ka EC falë korrupsionit që lulëzon në trevën më të varfër shqiptare, Dibrën ku Skënderbeu ka fituar 18 beteja nga 25 gjithsej.
Ngrini zërin në mbrojtje të saj!

Abdurahim Ashiku

Comments

comments

Share.

About Author

Abdurahim Ashiku

Leave A Reply

Ky sajt përdor Akismet-in për të pakësuar numrin e mesazheve të padëshiruara. Mësoni se si përpunohen të dhënat e komentit tuaj.