Browsing: LAJME

LAJME
By 0

Gjigandi farmaceutik  britaniko-suedez,  AstraZeneca  ka  rifilluar  provat eksperimentale për vaksinën kundr COVID-19,  pasi mori  autorizimin e kontrollorëve të sigurisë, deklaroi kompania të shtunën. “Provat klinike për vaksinën që po zhvillon AstraZeneca dhe Universiteti i  Oksfordit, AZD1222, kanë rifilluar në Britani, pas konfirmimit nga  Autoriteti Rregullator për Mjekësinë dhe Shëndetësinë” tha kompania  në një deklaratë. Studimet në fazat e fundit të vaksinës së mundshme të kompanisë …

1 2 3 83