Author Abdurahim Ashiku

Abdurahim Ashiku
DURO
By 0

Nga arkivi i gazetarit BISEDOJMË SHQIP PËR SHQIPEN – Tre shkrime për SHQIPEN -SHQIP Kanë…

DURO
By 0

“DASHURI” NË INTERNET Rrëfenjë …Ajo ishte një vajzë që sapo i kishte kaluar të katërmbëdhjetë…

DURO
By 0

DIBRA DHE KONGRESI I LUSHNJËS Nga Abdurahim Ashiku, gazetar në mërgim E shkruar pesëmbëdhjetë vjet…

DURO
By 0

BURGOSJA E GJYSHES Rrëfenjë E shkruar 14 vjet të shkuara. Gjyshet tash shkojnë e vijnë.…