Shkup : Murali i figurave historike shqiptare në sheshin ‘Skëndërbeu” është dëmtuar nga ‘të panjohur’

0

Murali i figurave historike shqiptare në sheshin ‘Skëndërbeu” në Shkup është dëmtuar qëllimisht nga persona të panjohur.

Vandalët kanë hedhur bojë të zezë mbi pikturën e Nënë Terezës.

Ngjarja është denoncuar në polici, ndërkohë që akti dyshohet që është bërë qëllimisht për të nxitur urrejtje ndëretnike dhe ndërfetare.

murali shkup

Share.

About Author

Leave A Reply