Shkodër : Përfundon në polici pas konfliktit për pronën

0

Konflikti për pronat është një çështje që shqetëson jo pak familjet shqiptare, teksa shpeshherë ai duket një problem pa rrugëzgjidhje. Jo pak familje janë në një konflikt të tillë, ku nuk gjejnë dot zgjidhje as rrugët ligjore.

Një rast i tillë është pasqyruar në qytetin verior të Shkodrës, ku dy familje i janë drejtuar ligjit për çështjen e pronës së tyre. Bëhet fjalë për familjet Muzhani dhe Xhabija, për çështjen e të cilave Përmbarimi ka vendosur ditën e sotme.

Përmbarimi ka ekzekutuar vendimin e kthimit të pronës së familjes Muzhani, por që ky vendim është kundërshtuar nga familja Xhabija që jeton aty. Një pjesëtare e kësaj familjeje, Jona Xhabija, ka kundërshtuar forcat e rendit në ekzekutimin e vendimit, ndaj dhe është shoqëruar nga policia.

Familja Xhabija pretendon se e ka fituar çështjen ndaj familjes Muzhani, por në fakt çështja është në proces.

Share.

About Author

Leave A Reply