1 591 592 593
By 0

SELIM PIRA

TI SHËRBESH ATDHEUT SI SELIM PIRA ! Meditime pas takimit me një student të Internatit Dibra, një partizani, tankisti, oficeri nëndetëseje… njeriu që shpirti i ka mbet në Dibër… Nga…

By 0

EMINI…

EMINI I ASHIKËVE TË BREZHDANIT Elegji për njeriun më punëtor që kam njohur… Emini iku… Iku thjeshtë dhe qetë, siç ikin njerëzit me dinjitet… Për të nuk shkruan gazetat… Shkroi…

By 0

ZBULOHET DIBRA…

RA AMERIKA DHE U ZBULUA DIBRA… Opinion Po, po u zbulua. Emri i saj kalon zgavrave të gojës, pëlcet bullçinjtë fry si tullumbace, merr arratinë mediave të shkruara e fluturuese,…

By 0

PAÇE DIBRE ME MIELL MISRIT

PAÇE DIBRE ME MIELL MISRIT Mall vendlindjeje Sot në mëngjes më erdhi në gojë aroma e paçes, paçe me miell misri, shije që më kujtoi nënën time të dashur tek…

By 0

Makinat e çuditshme të Panairit të Tokios

Çdo panair makinash ka zonat e veta të çuditshme dhe ai i Tokios është i famshëm për “çmenduri”. Panairi i sivjetëm pati disa krijime të rralla, të “fshehura” diku nëpër…