1 2 3 4 5 593
By 0

DHUNËTARËT E HISTORISË

Në një shkrim të gjatë të publikuar në llogarinë e tij, Akademik Rexhep Qosja ka akuzuar Lidhjen Demokratike të Kosovës, se po e “falsifikon historinë e Kosovës në mënyrë staliniste”.…

By 0

ALEKS ÇEREPI

ALEKSI NË NJË NDËR DHJETËMIJË FOTOGRAFITË E MIJA… Meditime në ditëlindjen e shtatëdhjetë të Aleks Çerepit Një fotografi e fiksuar nxitimthi me sfond, djathtas një rrugë ku lëvrijnë njerëzit, e…

By 0

EH !….

EH Ç’MË KUJTOVE KALLAPODHIN OR VOC ! Pamflet Po, po, Kallapodhin më kujtove sot, or Voc… Kallapodhin e mirë, shpirt njeriu, pedagogun tim të “Organizimit” këtu e pesë dekada me…

By 0

PAÇE DIBRE ME MIELL MISRIT

PAÇE DIBRE ME MIELL MISRIT Mall vendlindjeje Sot në mëngjes më erdhi në gojë aroma e paçes, paçe me miell misri, shije që më kujtoi nënën time të dashur tek…

By 0

Makinat e çuditshme të Panairit të Tokios

Çdo panair makinash ka zonat e veta të çuditshme dhe ai i Tokios është i famshëm për “çmenduri”. Panairi i sivjetëm pati disa krijime të rralla, të “fshehura” diku nëpër…