Kryeministri Rama kryeson delegcionin në OKB

0

Në New York është duke u zhvilluar mbledhja e Asamblesë së OKB ku janë mbledhur krerët botërorë.

Ndërsa të gjitha mediat e kanë theksin tek temat dhe diskutimet të cilat prekin jetën tonë, si kërcënimi nga Koreja e Veriut, terrorizmi, ambienti e jo vetëm, shumë prej liderëve nuk ngurrojnë të bëjnë edhe foto.

Shqipëria në delegacion përfaqësohet nga Kryeministri Rama, ministri i jashtëm Bushati dhe Ambasadorja e Shqipërisë në Organizatën e Kombeve të Bashkuara, Besiana Kadare, vajza e shkrimtarit Ismail Kadare.

Share.

About Author

Leave A Reply