Instagramim tani mund ta përdorni pa internet

0

Tashmë, ju mund ta hapni Instagram-in, të përdorni opsionin “search” si edhe të bëjnë “unlike” apo “unfolloë”, pa patur internet.

Por kjo gjë e ka një kleçkë, pasi asgjë nuk vjen falas dhe sidomos nga rrjetet sociale.

Te opsioni, “search” do të mund të shikoni vetëm ato foto dhe profile ku keni hyrë më përpara.

Sa për komandat “unlike” dhe “unfolloë”, ato do të hyjnë në veprim sapo të hyni në internet.

Share.

About Author

Leave A Reply