Browsing: ANALIZË

ANALIZË
By 0

Nga Blendi Fevziu “Presidenti i Republikës është Kryetar i Shtetit dhe përfaqëson unitetin e popullit”. Kjo është pika e parë e nenit 86 të Kushtetutës së…

ANALIZË
By 0

Nga Dritan LAÇI                   Ajo më pak e mendueshmja ndodhi atëherë kur nuk duhet të ndodhte.…

1 2 3 4 5 13